Kontorrengøring. Når det er rent, er det også professionelt og hyggeligt.

Vi leverer kontorrengøring i aftalt god kvalitet. Vores assistenter udfylder løbende egenkontrolskemaer, og de bruger miljøvenlige rengøringsprodukter. Kontorrengøring leverer vi i Aarhus og omegn.

Kontorrengøring

Effektiv kontorrengøring med Renico
Hos Renico skræddersyr vi vores kontorrengøringstjenester til dine specifikke behov og ønsker. Vores serviceaftale, som fornyes hver tredje måned, sikrer, at vi altid leverer en høj kvalitet af rengøringstjenester til dig.

Sikkerhed og miljø i fokus
Vi ansætter kun rengøringsassistenter med ren straffeattest og sørger for, at de har den nødvendige træning og forsikring. Hos Renico vægter vi miljøet højt, og tilbyder derfor udelukkende rengøring med miljøvenlige produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

Fortrolighed og tillid
Vi tager fortrolighed meget seriøst, og behandler alle oplysninger og materiale om vores kunder fortroligt. Vores medarbejdere har derfor tavshedspligt og sikrer, at dine oplysninger er i sikre hænder.

Giv os et opkald
Kontakt os gerne for yderligere information om vores kontorrengøringstjenester og desinficeringsmuligheder. Med Renico kan du forvente en professionel og sikker rengøring af dit kontor.

Skal vi hjælpe dig med din kontorrengøring?

Dét får du med kontorrengøring:

Om Renico

Rengøring og haveservice Aarhus og Østjylland - renico.dk

Ring til os

(+45) 93 97 53 88
Man - fre: 8.00 - 16.00

Skriv til os

info@renico.dk

Samtykke til håndtering af personoplysninger

Behandling af dine personoplysninger – samtykke

Jeg giver hermed mit samtykke til at Renico må indsamle og behandle mine personoplysninger. Personoplysninger omfatter følgende typer:

  • Navn
  • Adresse 
  • Email adresse 
  • Telefonnummer

Oplysningerne vil ikke lige blive videregivet til en 3. partner.

Oplysninger vil primært blive brugt til at kontakte kunder ift. skabe opmærksomhed omkring services, nyheder og lign. samt fakturering og korrekt journalføring.

Tilbagetrækning af dit samtykke til behandling af dine personoplysninger

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Renico på e-mail: info@renico.dk

Ønsker du mere information om persondatapolitik ved Renico, henviser vi til https://renico.dk/privatlivspolitik/, hvor denne er beskrevet.