Erhvervsrengøring. For kunderne ser mere, end man lige skulle tro!

Renico-erhvervsrengøring byder på utallige af muligheder og fokuserer på kundernes behov. Vi sikrer rene og sunde erhvervslokaler i Aarhus & omegn.

Erhvervsrengøring

Vi leverer erhvervsrengøring i aftalt kvalitet, og vores assistenter udfylder løbende egenkontrolskemaer. Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsprodukter til vores erhvervsrengøring.

Serviceaftalen
Erhvervsrengøring kan dække alt fra tandlægeklinikker til lagerlokaler. Alle former for erhverv har forskellige behov, og ud fra dine behov udarbejder Renico en serviceaftale i tæt samarbejde med dig. 

Vores medarbejdere
Hos Renico ansætter vi kun rengøringsassistenter, der kan fremvise en ret straffeattest. Medarbejderne er samtidig dækket af alle de lovpligtige forsikringer og oplæres grundigt i brugen af rengøringsprodukterne, som vi benytter. Altså kan du med god samvittighed trygt stole på os og vores erhvervsrengøring.
Vi påtager  os at behandle materiale og oplysninger om kunden fortroligt, når vi får kendskab til disse i forbindelse med udførelsen af opgaven. Derfor har alle vores medarbejdere tavshedspligt, som de er omfattet af.

Miljøvenlig erhvervsrengøring
Al rengøring hos erhvervskunder foregår med miljøvenlige produkter. På den måde vælger du den grønne løsning, når du vælger Renico.

Skal vi hjælpe dig med din erhvervsrengøring?

Dét får du med erhvervsrengøring:

Om Renico

Rengøring og haveservice Aarhus og Østjylland - renico.dk

Ring til os

(+45) 93 97 53 88
Man - fre: 8.00 - 16.00

Skriv til os

info@renico.dk

Samtykke til håndtering af personoplysninger

Behandling af dine personoplysninger – samtykke

Jeg giver hermed mit samtykke til at Renico må indsamle og behandle mine personoplysninger. Personoplysninger omfatter følgende typer:

  • Navn
  • Adresse 
  • Email adresse 
  • Telefonnummer

Oplysningerne vil ikke lige blive videregivet til en 3. partner.

Oplysninger vil primært blive brugt til at kontakte kunder ift. skabe opmærksomhed omkring services, nyheder og lign. samt fakturering og korrekt journalføring.

Tilbagetrækning af dit samtykke til behandling af dine personoplysninger

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Renico på e-mail: info@renico.dk

Ønsker du mere information om persondatapolitik ved Renico, henviser vi til https://renico.dk/privatlivspolitik/, hvor denne er beskrevet.