Frokosthjælp. Så jeres servicedame kan også få lov til at holde fri en gang imellem.

Frokosthjælp er en ydelse, som Renico har udført i flere år hos en af vores erhvervskunder, og nu er vi klar til at tilbyde denne ydelse til alle erhvervskunder – uanset om I bruger vores rengøringsservices i forvejen eller ej.

Vi tilbyder frokosthjælp til alle erhvervskunder i Aarhus og omegn

Frokosthjælp

Vi ved, at frokosttid kan være en udfordring for mindre og mellemstore firmaer, der måske ikke har en kantine med faste kantinemedarbejdere. Ofte er det en kontor- og servicemedarbejder, som står for forberedelse til frokost, samt oprydning derefter. Vi kan hjælpe med at afløse servicemedarbejderen ved sygdom, barsel, ferie og andre tilfælde.

Hos Renico forstår vi vigtigheden af at have sund og velsmagende mad på arbejdspladsen, som er forberedt på en æstetisk måde til medarbejderne. Vi tror på, at vores frokosthjælp kan hjælpe med at øge produktiviteten og motivationen hos medarbejderne.

Sådan fungerer det:

  1. Udfyld vores kontaktformular på forsiden eller skriv en mail helst et par dage inden frokosthjælp bliver relevant. Vi anbefaler også, at du ringer til os på telefonnummer 93 97 53 88 ved akut brug for hjælp.

  2. Når vi har modtaget din henvendelse, aftaler vi en oplæringsdag med dig. Her kommer Renico’s driftsansvarlige og vurderer tidsforbruget, og lærer dig og dit køkken at kende.

  3. Når du har brug for hjælp, ringer du blot til os, og vi sørger for at levere en sund og velsmagende frokost til dig og dine medarbejdere.

Vi tilbyder frokosthjælp i Aarhus og omegn til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokosthjælp eller vores andre erhvervstjenester, herunder rengøring og facility management. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en bedre arbejdsplads!

Skal vi hjælpe dig med frokosten?

Dét får du med frokosthjælp:

Om Renico

Rengøring og haveservice Aarhus og Østjylland - renico.dk

Ring til os

(+45) 93 97 53 88
Man - fre: 8.00 - 16.00

Skriv til os

info@renico.dk

Samtykke til håndtering af personoplysninger

Behandling af dine personoplysninger – samtykke

Jeg giver hermed mit samtykke til at Renico må indsamle og behandle mine personoplysninger. Personoplysninger omfatter følgende typer:

  • Navn
  • Adresse 
  • Email adresse 
  • Telefonnummer

Oplysningerne vil ikke lige blive videregivet til en 3. partner.

Oplysninger vil primært blive brugt til at kontakte kunder ift. skabe opmærksomhed omkring services, nyheder og lign. samt fakturering og korrekt journalføring.

Tilbagetrækning af dit samtykke til behandling af dine personoplysninger

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Renico på e-mail: info@renico.dk

Ønsker du mere information om persondatapolitik ved Renico, henviser vi til https://renico.dk/privatlivspolitik/, hvor denne er beskrevet.